Eps4 Troy: Fall Of A City Season 1
Eps5 The Young Offenders Season 1
Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Cosmos: A Spacetime Odyssey 1x10

The Electric Boy

Udhëtoni në Anglinë e shekullit të 19-të dhe njihuni me Majkëll Ferëdej, një fëmijë i varfër i cili u rrit për të shpikur motorrin dhe gjeneratorët. Idetë e tij mbi elekticitetin dhe zbulimi i fushës magnetike, ndryshuan botën dhe i hapën udhë shkencëtarëve të ardhshëm që të bëjnë hapa gjigandë në botën e teknologjisë së lartë dhe të komunikimit të menjëhershëm.

May. 11, 2014

Cosmos: A Spacetime Odyssey season 1

Loading...