Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

El Chapo 2x2

Episode 2

El Chapo e kërkon Chito për ndihmë, në mënyrë që të mund të shpëtojë nga burgu në këmbim për ta bërë atë pjesë të ekipit të tij. Konrado po kërkon Mirta për të ofruar shërbimet e tij kundër narco dhe kështu do të jetë në gjendje të kthehet përsëri në qeveri.

Dec. 15, 2017

El Chapo season 2

Loading...