Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

El Chapo 2x5

Episode 5

El Chapo ‘, Joaquín Guzmán Loera kryeson funeralin e vëllait të tij’ El Pollo ‘, i vrarë nga’ Chente ‘dhe Raciel. ‘El Kano’ pushton territorin e ‘La Federación’ për të vrarë njerëzit e ‘El Chapos’.

Dec. 15, 2017

El Chapo season 2

Loading...