Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

El Chapo 2x8

Episode 8

El Chapo është nën presion nga qeveria për ta zgjidh problemin me kartelin e Kanos dhe Chente sepse populli ka filluar të irritohet me qeverisjen e tanishme për arsye të vrasjes se pamëshirshme te njerzeve dhe rrëmbimin e tyre nga njerzit e kartelit te Kanos dhe Chente .

Dec. 15, 2017

El Chapo season 2

Loading...