Gloria Grahame
Jocelyn Brando
Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Game of Thrones 7x5

Eastwatch

Danerisi kërkon besnikëri nga ushtarët e mbetur të Lanisterëve dhe të bëjë armëpushim me Sersin. Kjo e fundit betohet që do të shkatërrojë këdo që i del përpara.

Aug. 13, 2017

Game of Thrones season 7

Loading...