Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Gomorrah 3x11

Episode 11

Azzura dhe Pietrino bien në duart e Federatës. Për t’i shpëtuar, Gennaros i duhet të bëjë një plan të fshehtë.

Dec. 11, 2017

Gomorrah season 3

Loading...