Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

How I Met Your Mother 1x1

Pilot

Një baba i tregon fëmijëve të tij një seri kujtimesh dhe udhëtimesh nga e kaluara së bashku me 4 shokët e tij të ngushtë.

Sep. 19, 2005

How I Met Your Mother season 1

Loading...