Wielkie nadzieje / Great Expectations
Watch movie
Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Taboo 1x1

Episode 1

Pasi u mendua që ka vdekur , aventurieri James Delaney rishfaqet në Londër duke kërkuar hakmarrje për vdekjen e babait të tij. Ai trashëgon perandorinë anijeve te familjes ku kërcënon ambiciet e gjysmë-motrës se tij dhe të një kompanie nga India Lindore.

Jan. 07, 2017

Taboo season 1

Loading...