Ozel Mesaj
New Project After Effects with billboards in the city
Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x2

The Departed Part 2

Tensionet ngrihen midis bijve të Ragnar Lothbrok; me mbretin Aethelwulf dhe familjen e tij ende të fshehur, Heahmund, peshkopi luftarak, mblidhet saksonët për të mbrojtur Mbretërinë, ndërsa Ushtria e Madhe lëviz për të marrë Jorkun.

Nov. 29, 2017

Vikings season 5

Loading...