Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...
Conor McGregor: Notorious (2017) HD

Conor McGregor: Notorious (2017) HD

If you want it all you have to fight for itNov. 01, 2017 90 Min.
Your rating: 0
7.8 4 votes

Video trailer

Disa foto nga Filmi

Pershkrimi

Konor McGregor është ylli më i madh në historinë e Arteve Marciale Mixed. Filmuar gjatë rrjedhës së 4 viteve, Notorious është llogaria ekskluzive e të gjitha akseseve të rritjes meteorike të Konor nga pretendimi i përfitimeve dhe jetesa në dhomën e lirë të prindërve të tij në Dublin për të pretenduar rripa të shumta UFC të kampionatit dhe shtatë makina pagese në Las Vegas.

Loading...
Titulli origjinalConor McGregor: Notorious
Vleresimi IMDbConor McGregor is the biggest star in the history of Mixed Martial Arts. Filmed over the course of 4 years, Notorious is the exclusive, all-access account of Conor’s meteoric rise from claiming benefits and living in his parents' spare room in Dublin to claiming multiple championship UFC belts and seven figure pay-packets in Las Vegas. votes
Vleresimi TMDb8.3 3 votes
Loading...